Vi går online!

Sommerplan starter mandag 12. juni. Vinn gratis yoga i sommer!

Vi går online! Opprett en bruker innen søndag – og bli med i trekning på fem sommer-så-mye-du-vil-avtaler.

Vi feirer internasjonal yogadag 21. juni med gratis time!

Vi går online!

 

Nå skal du gjøre alle kjøp online!

Vi har hatt manuelt system i så mange år nå, at elever sier at klippekortene våre er ”søte”. Vi er jo enige med det, men nå tar vi skrittet videre.
Opprett en bruker innen søndag – og bli med i trekning på fem sommer-så-mye-du-vil-avtaler, samt YogaTing bærenett – perfekt å ha sommerklærne i når du skal på yogatime (!)

Siste nytt om registrering - ikke alt går etter planen :-)

De som allerede er registrert i vårt system, får tilsendt en e-post med passord når de registrerer e-post adressen. Når du da logger deg inn, får de fleste pr nå ikke endre navent sitt som nå står som "EmptyXX EmptyXX". Legg inn de andre detaljene - og vi skifter til ditt virkelige navn når du kommer på time. Som en elev  sa: "Jeg har ingen problem med å hete "Empty"". Vi får si at Iyengar yoga gjør deg romslig og åpen for alternative løsninger :-)

Bodil har oversendt problemstilling til kontakt i MindBodyOnline, og minnet mannen på at hans signatur er "Data conversion specialist". Vi venter i spenning! Og ja, det var testet ok før lansering. Noe har skjedd i mellomtiden :-(

Uansett; Hvis du kjøper noe på time/hos oss - oppstår ikke det problemet. Og alle som allerede har klippekort og avtale, skal bare fortsette som før. Dere skal IKKE signere inn på timer.

Men vi forventer at MindBodyOnline fikser dette veldig snart!

 

Mer om online-løsning lenger nede i mailen.

 

Sommerplan:

Sommerplanen starter på mandag, 12. juni, se den her. En stor og en liten plan.

 

Sommertilbud:

Tilbud 1: Så-mye-yoga-du-vil på hele sommerplanen. 12. juni til 20. august kr 1350.

Tilbud 2: Klippekortene varer 4 mnd, med kjøp innen 31/7/17. Etter det varer de i tre mnd.

Om du har klippekort - så kan vi fryse det - når du har sommertilbud. Det blir utsatt slik at det blir gjeldende for 3 mnd totalt. Dvs at du kan ikke ha både tilbud 1 og 2 samtidig. Lever inn klippekortet når du kommer på time.

 

Kurs som kommer:

Jayne Orton i helgen! Fantastisk kurs. Hvis du vil være med, send en mail til post@yogayoga.no så fort som mulig! PS det betyr at det er avlyste timer: I dag, fredag: Restorative kl 1830, og begge timene i morgen, lørdag.

Nybegynnerkurs: 4.-5. August

Glenn Ceresoli 9.-13. August. Kurset har vært fullt lenge, men det har nå blitt EN avmelding, send mail så fort som mulig om du vil ha den plassen!

Første rygg-kurs starter i august. Mer info kommer snart her

Minikurs: Hofter på torsdag 15/6. Flere blir lagt ut! Se mer her

Costa Brava - En fantastisk uke med yoga i Spania 14. -21. september. Se mer her

 

Internasjonal yogadag:

Onsdag 21. juni er verdens internasjonale yogadag, bestemt av FN. 

Bodil underviser en gratis Pune-klasse kl 1100-1230 på Løkkeveien.

Det vil si et program som er satt opp av Geeta Iyengar.

” For us every day is yoga day. However to respect this special day [the concept of which was suggested by Guruji] in a talk in Bangalore sometime in 2011- 2012, to respect Guruji, we have thought of a special practice programme for this day.” Geeta Iyengar

 Vi er de eneste i Rogaland som underviser Iyengar Yoga, og på denne dagen må det bli Geeta sitt program! Meld deg på i vårt booking-system!

 

Spørreskjema:

Hjelp oss å bli bedre!

Kan du fylle ut spørreskjema om hva yogaen har gjort for deg? Dine tilbakemeldinger er viktige for oss. Vi lærer masse av dere elever – og dette gjør oss til bedre lærere!

Du blir da med i trekning på klippekort, så-mye-du-vil-avtaler, klær og utstyr. Fint om du fyller ut så fort som mulig, og innen 1. juli 2017.

 

Vi går online!

Vær med i enda en trekning; av fem så-mye-yoga-du-vil-avtaler på sommerplanen:

Få deg en bruker så fort som mulig, og innen søndag, for å være med i trekningen, med ett av to alternativ:

Logg inn her. Mailadressen er allerede registrert på alle dere som har vært hos oss, så dere spør bare om nytt passord for å lage en profil. Dere andre oppretter en ny profil.

Eller:

Last ned vår app – den har pr nå kommet for android, og kommer når som helst på app-store. Søk etter YogaYoga Norge.

Husk å kryss av at du vil ha newsletter - det er nemlig disse mailene som blir sendt ut 4-6 ganger i året.  

 

Hvordan skal dette gå?

 

Dere vil muligens oppleve at løsningen vil endres litt over tid, for vi må prøve oss frem. Gi oss gjerne tilbakemelding hvis det er noe dere synes er veldig bra eller ikke så bra. Mulighetene er mange, så vi lærer underveis.

Bodil sin forrige jobb var å sette opp mye større systemer til oljeindustrien, så hun kan litt for mye om alt hva som kan skje i et slikt prosjekt (!) Derfor er det gjort et godt forarbeid, og så satser vi på rolig start i sommer, og tålmodige brukere. Da kan det fort gå veldig bra! Dette skal jo være en BEDRE løsning for dere elever.

 

For deg som skal kjøpe noe: Når du har laget profil:

Det er to flipper:

Classes: Timene våre

Enrollment: Kursene våre

Gå på "Classes" og velg time du vil booke deg på. Reserver time, så kommer du inn på flippen "Series and memberships". Her kan du kjøpe klippekort, sommertilbud, og 3 mnd tilbud betal med det samme. Hvis du velger flippen "Contracts" kan du velge 3, 6 eller 12 mnd så-mye-du-vil-avtale. Velg det du ønsker, og følg prosessen.

Eller gå til "Enrollment" hvis det er kurs du skal bestille. 

 

Hva med deg som allerede har så-mye-du-vil-avtaler og klippekort?

For dere som har så-mye-du-vil avtale – Opprett en bruker! Når dette er gjort, og vi er klare(!), overfører vi din avtale elektronisk.

For dere som allerede har klippekort: Fortsett å bruke disse som før. Men det er fint om dere lager dere en bruker i systemet, så er du klar til neste gang du skal kjøpe noe!

Det blir altså en overgansløsning i noen måneder fremover.

 

Hva med deg som har bedriftstilbud?

Dere som setter dere på lister, fortsetter som før.

Dere som får rabatt, må kjøpe yoga fra oss, dere kan ikke kjøpe online. Vis ansattkort for din bedrift, slik det kreves.

 

Hva med deg som er fulltidsstudent?

Dere må kjøpe yoga fra oss, dere kan ikke kjøpe online. Om du er fulltidsstudent får du 20% på det meste av yoga. Vis betalt semesteravgift.

 

Fordeler med å gå online:

Samme tilbud som tidligere, og i tillegg:

Mer tid til dere elever

Vi ønsker at alle skal ha kjøpt det som skal kjøpes før de kommer på time, så kan vi lærere bruke tiden på andre spørsmål. Om du trenger hjelp til kjøp, så hjelper vi deg selvfølgelig når du kommer på time.

Månedlig trekk

Så-mye-du-vil-avaler kan nå ha månedlig trekk! Dette har blitt etterspurt lenge, og vi håper at mange vil benytte seg av tilbudet – og få gjort mye yoga! PS Måndedlig trekk MÅ gjøres av deg på nettsiden. Det går ikke an å gjøre av oss, eller på appen.

Spesialkurs

Når alle elever er online, kan vi ha spesialkurs og minikurs med begrensede antall deltakere. Iyengar yoga er jo så mye. Vi kan ha kurs i forskjellige temaer, som bruk av utstyr, kurs med mye justeringer er noen av mulighetene. Viderekommende timer, som Yoga 3, skal etter planen også ha begrensede plasser.

Alltid oversikt

Du får hele tiden oversikt over vårt tilbud via app eller hjemmeside. Du booker deg selv på time.

Enkel betaling

All skal betales online nå. Betaling er med PaySafe, som altså er sikkert (!) Dette er den eneste betalingsløsningen booking-systemet tilbyr globalt, og da betyr det at det er sikre greier.

 

Og ellers:

Vi trenger vaskehjelp

Vaskehjelpen vår skal studere i utlandet! Store flater og lite møbler gjør det til en grei jobb å vaske YogaYoga. Ta kontakt med Bodil på bodil@yogayoga.no om du er interessert.

 

Ikke tid til å gå på time?

Vi har holdt lenge på cd-ene våre. Men nå kommer de på i-tunes! Enda enklere å gjøre yoga når du ikke kan komme på time.

Det er også flere artikler om yogaøvelser på bloggen til Bodil, og flere kommer. I tillegg oppskrifter på veggis-mat, Ayurvedatips, og filosofien som ligger bak yogaen.

Se også tips på filmsnutter på vår  Instagram-konto og vår Facebook-konto

 

Yoga med vennegjengen

Vi kan komme til dere, eller dere kan komme til oss. Ta kontakt for forslag til opplegg! Se mer her

  

Yoga i bedrift 

Vi vil veldig gjerne komme til dere, eller at dere kommer til oss. Vi har undervist i bedrifter i 13 år, i en rekke forskjellige formater. Ta kontakt, og se mer info om våre bedriftstilbud her

 

Og vi jobber med høstplanen - følg med - den kommer om ikke så lenge!

 

Velkommen!

 

 

Følg oss på Facebook

Er du nybegynner? Se her!

Les hva yogaelevene våre sier om effekten av yoga.