Mye skjer!

Høstplanen starter mandag 21. august

Velkommen til en fantastisk høst hos oss:
10 års jubileum med Glenn Ceresoli i november
Vi har fått våre egne smykker!
Kjøp alle våre kurs og timer online
Og mye mye mer!

 

Vi håper dere har hatt en fin sommer. Vi gleder oss til høstplanen! Høstplanen har fått noen endringer siden Elin er sykemeldt for tiden. Og Trond reiser til Australia for to-måneders utdannelse med Glenn Ceresoli. Om Elin kommer tilbake, gjør vi endringer. Vi har mange bedriftsoppdrag, så vi kan rett og slett ikke være to plasser samtidig. Det fine er at vi nå har elektronisk plan, slik at dere alltid vil se oppdaterte timer. Det kan derfor forekomme endringer på både timer og kurs.

Det vil antagelig også bli noen avlyste timer i skolens høstferie. Følg med.

Se timeplanen her ...og timeplanen blir også lagt ut på nett på ”gamlemåten”.

 

Online

Etter mange både positive og negative opplevelser med innføring av online system, så er vi generelt godt fornøyd etter en del justeringer. Mange elever er veldig fornøyde, og all kjøp av timer og kurs foregår nå online, enten via nettsiden vår, eller via appen ”YogaYoga Norge”. Nettsiden og appen er to forskjellige programvare, så de gjør ikke helt det samme.

Få deg en kjapp innføring i online-systemet og appen her

Logg deg inn og lag en bruker her

Vi vil også få elektronisk gavekort på yoga i nær fremtid.

For dere som har så-mye-du-vil-avtale på gamlemåten; opprett en bruker, og send oss en mail til post@yogayoga.no når det er gjort. Da legger vi avtalen deres over elektronisk. Vi regner med å ha alle online innen ganske kort tid. Før det skal du ikke registrere deg på timer online. Hvis du skal være med på ett av våre interne helgekurs, be om en rabattkode, for det inkluderer ditt abbonent. Vi kan ikke tilbakebetale etterskuddsvis.

Dere som har fysiske klippekort fortsetter å bruke dem, bare husk utløpsdatoen! Neste gang du kjøper klippekort er det online.

En kan også kjøpe yoga til andre i familien. Eksempelvis hvis din sønn eller datter skal begynne på Ungdomsyoga (start 14/9), så kan du kjøpe kurset via din profil. Lurt!

Det er fremdeles ting å gjøre og tilpasse på systemet, så gi oss gjerne tilbakemeldinger på rare ting, eller feil du finner. Eller ting du liker ekstra godt. Vi har snakket med masse elever, og stort sett så er vi fornøyde! Deres tilbakemeldinger har gjort systemet bedre! Og vi hjelper deg om du ikke får det til.

 

Høstens helgekurs med inviterte lærere:

 

Monica Haar 8.-10. september

Gled dere til dette fantastiske kurset med Monica Haar. Hun har holdt kurs for oss annenhvert år i en årrekke, og vi gleder oss til å ha henne tilbake. Se mer info her

 

Glenn Ceresoli 10-års jubileum 9. – 12. november

Vi hadde et fantastisk 5-dagers kurs med Glenn Ceresoli sist helg. Kurset var fullt noen måneder i forkant, og kurset han skal ha 9.-12. november har allerede en lang venteliste. Derfor tar vi neste kurs ut av huset! Info kommer snart. Sett av datoene, da skal vi feire at Glenn har kommet til Stavanger i 10 år. Dette blir fantastisk!

 

Andre kurs:

Nybegynnerkurs

Helgekurs med Bodil

Helgekurs med Bodil i Oslo på Mandala yoga 

Ungdomsyoga

BabyYoga

Yoga for rygg (en ledig plass på kurset som startet i går)

Costa Brava – vi reiser snart, og det er en plass igjen 

...og minikursene blir planlagt i disse dager!

 

Hva har yoga gjort for deg?

Vi spurte om det før sommeren, og vi spør igjen, for vi vil ha enda flere svar. Fyll ut ila helgen, og du blir med i trekningen! Vinnerne blir tilskrevet neste uke. Fyll ut skjema her

Les hva noen har sagt her

 

Ganesh-smykker 

Vi selger Ganesh-smykker. Elin har tegnet ganeshen som vi ser på veggen hos oss. Nå er det laget som smykke av ByMarthe. Disse kan kjøpes som halskjede og armbånd.

Halskjede kr 745, armbånd kr 625, armbånd med snor kr 575. Synes du det er dyrt? Husk at dette er sølv, håndlaget, og produsert i veldig liten skala. Fine er de! Og mye rimeligere enn andre yogasmykker som ikke er i sølv. De selges i Hillevågsveien, og vi legger dem også ut på nett.

 

Yoga med vennegjengen

Vi kan komme til dere, eller dere kan komme til oss. Ta kontakt for forslag til opplegg! Se mer her

  

Yoga i bedrift 

Vi vil veldig gjerne komme til dere, eller at dere kommer til oss. Vi har undervist i bedrifter i 13 år, i en rekke forskjellige formater. Ta kontakt, og se mer info om våre bedriftstilbud her

 

Vi ønsker dere alle velkommen til yoga av veldig høy kvalitet. All yoga av yogalærere som studerer Iyengar yoga – den mest krevende yogaformen. Tilpasset deg, og alle de andre i rommet. Denne yogaen er for alle aldersgrupper og utgangspunkt. Så lenge du ønsker å jobbe :-) Du trenger ikke å ha noen favoritt-timer – for vi underviser alle det samme – på så veldig mange forskjellige måter.  Dette er veldig gøy – og det gir fantastiske resultater.

 

Velkommen!

  

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram 

Følg med på bloggen til Bodil for å lære mer om yogaen, helse, selvledelse og mat. 

Følg Bodil på Instagram på yogaognatur

Er du nybegynner? Se her!

Les hva yogaelevene våre sier om effekten av yoga.