DVD: Power Yoga

Yoga er en eldgammmel "nyhet" som stammer 5000 år tilbake i tid i India. Nå kan du også få innblikk i øvelsene for bedre helse og velvære! 

Lær power yoga fra bunnen av, eller veksle mellom ulike treningsøkter på alt fra fem minutter til en time.

Power yoga er mer fysisk krevende enn yoga, men med tydelige spor fra det gamle India.Yoga virker forskjellig på forskjellige folk, til forskjellige tider.Noen gjør yoga for å trene, for å stresse ned, eller for å lære å puste bedre. Andre gjør det for å øke søvnkvaliteten, eller for å finne indre ro. Uansett formål kan yoga øke sirkulasjonen, styrke kroppen, gjøre kroppen din mer fleksibel, og gi deg masse energi. Prøv å legge merke til hvordan yoga virker på deg, med en gang, og over tid.

Dvd-en har følgende kapitler:1. Introduksjon2. Pusteøvelse3. Soløvelse A4. Soløvelse B5. Soløvelse C6. Stående stillinger7. Bakoverbøy8. Roe ned9. Avsluttende stillinger10. AvspenningI dvd-folderen er det forslag til forskjellige kapittel kombinasjoner.Når du er blitt litt kjent med programmet, trenger du ikke å se på, men kun lytte til instruksjonene, da instruksjonene er dekkende i seg selv. På den måten kan du i enda større grad konsentrere deg om din egen praksis.Yoga anbefales å gjøre jevnlig. Gjør du dette to ganger i uken eller mer, vil du ganske hurtig merke forbedring.

Instruktør Bodil Mauritzen, YogaYoga

Pris: 245 NOK