Baby Yoga

Perfekt for både mor (eller far) og baby!

Timen blir filmet, så du kan ta den i opptak i en uke, eller gjøre den hjemmefra på tiden om du ikke kan komme hver gang!

«Jeg har kun vært på to timer, men jeg føler jeg er mykere i ledd. Jeg går på babyyoga, og etter å ha forsøkt meg på innebandy, som ga smerter i bekkenet, var yogaen til stor hjelp på bekkenløsningen, føles det som.

Jeg stortrives med kombinasjonen trening og kontakt med babyen.»

Una Bjur, 38, spesialpedagog

Mer info

Yogaøvelsene for mor er spesielt tilpasset en kropp som har vært gravid. Fokuset ligger på kjernemuskulaturen, det vil si mage, rygg og bekken. Vi jobber med å styrke og øke fleksibiliteten i området. Vår påstand er at den yogaen vi underviser hos oss er den beste måten å trene opp bekkenet på. Dette er like aktuelt for alle, men vi fokuserer naturlig nok mer på det på dette kurset.

Babyene elsker denne timen der de blir stimulert av morens bevegelser, av baby øvelsene, og av de andre babyene. Det er flere som har gitt tilbakemelding på at Baby Yoga hjelper på vondt i magen på barn, og mange babyer sover i timevis etter en Baby Yoga økt.

Babyen er med i yogaøvelsene, ser på – eller leker. Vi gjør babymassasje, yoga og motorikkøvelser på babyen. Passer fra babyen er ca 6 uker til den er 12 måneder, eller til den begynner å gå.

Vi har maks 16 deltakere for å gi god oppfølging, og for at babyene skal finne seg godt til rette.

Husk at du får timen i opptak og du kan gjøre den om igjen hjemme i en uke!