Ta kontakt for info og tilbud!

Tannhelse Rogaland har yoga med oss

«Mange tannleger liker å jobbe med detaljer. Slik er det med yoga også. Du må jobbe med detaljene for å få best utbytte av treningen, sier Ingvild Dommersnes»

Les i Stavanger Aftenblad om Tannhelse Rogaland som har yoga med oss her

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/89VQd/Slik-holder-tannlegene-nakken-og-skuldrene-friske

Der kan du også lære fire yogaøvelser av Bodil – på kun 3 minutter og 29 sekunder – som er bra for skuldre og nakke – på Aftenbladet TV.

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/89VQd/Slik-holder-tannlegene-nakken-og-skuldrene-friske

Bedriftstilbud
Våre bedriftstilbud har blitt kjempepopulære, avtaler blir forlenget samtidlig som nye kommer til. Dette synes vi er veldig kjekt, og vi liker å undervise i de formatene som kundene har behov for.

Forskjellige alternativ kan være:

– 15 min kontoryoga
En oppkvikker utenfor kontorene. Veldig effektiv for å løse opp stress, spenninger i rygg og nakke, og en genial liten yogaøkt.

– Yoga om morgenen, i lunchen eller etter jobb
30-35-60-75 min yogatime på arbeidsplassen – vi underviser alle disse variantene.
Den yogaen vi underviser gjør at vi kan tilpasse oss deres ønsker; yogaen passer for alle, uansett om man er super-sterk, eller stresset og sliten. Resultater kommer umiddelbart! Noen plasser er det en bedrift som bestiller, andre plasser bestiller en avdeling yoga, og andre plasser er det bedriftsidrettslaget som organiserer.
Les artikkel om YogaYoga på Haliburton i Solabladet, vår 2011

– Yoga for bedrift i YogaYoga sine lokaler
Ta med de ansatte til oss. Da får dere fine lokaler, og tilgang til alt utstyr som trengs.
Tannhelse Rogaland har yoga med oss på kveldsid, les om dette her


– Teambuildinger
Flere avdelinger i flere firma har brukt yoga som en del av teambuildning. Vi tilbyr pakker som varierer fra en til fem timer – med fokus på det dere ønsker å fordype dere i.

– Bedriftsavtale
Flere bedrifter har avtale med YogaYoga. Bedrifter kan ha felles klippekort ordning, bedriftspris på YogaYoga sitt tilbud, og/eller eget kurs kun for sine ansatte. Ta kontakt for tilbud!

YogaYoga kan skreddersy opplegg for bedrifter. Yoga er uten tvil et helsebringende tiltak som kommer både arbeidsgiver og arbeidstaker til gode.

«Lange dager med stress og stillesittende arbeid foran PC-skjermen resulterte i røde signaler i en helse- og arbeidsmiljøundersøkelse.

Silje, sivilingeniør i ett av landets største olje og gass selskap.

Et kvarter kontor-yoga om morgenen gir en virkningsfull effekt som varer hele dagen ut.»