Bodil Mauritzen

Bodil Mauritzen

Ble i januar 2015 sertifiset Intermediate Junior 1.

 

Ble i oktober 2010 sertifisert Iyengar yoga lærer. Dette skjedde i København på B.K.S. Iyengar Center Copenhagen til en Level 2 assessment, etter å ha fulgt utdannelsen der. Hun ble i 2009 sertifisert Iyengar yoga level 1 i Gøteborg, som første i distriktet (og en av de 10 første i landet).

 

Tok i 2006 en to måneders intensiv yogalærerutdanning i IyengarYoga med Glenn Ceresoli, Senior Iyengarlærer. Etter det deltatt 3-5 ganger i året på kurs, retreats, og videreutdanning med Glenn Ceresoli, samt andre Iyengar lærere. Får også undervisning hos B.K.S. Iyengar Center Copenhagen.

 

Har fra tidligere yogalærer utdannelse fra en rekke andre yogatradisjoner, som Ashtanga, Yogasenteret i Stavanger, White lotus med mer.

 

Bodil er utdannet Sivilingeniør i Industriell økonomi i 1998, og jobbet som det frem til 2003.

 

Bodil begynte med yoga i København i 1998 for å få orden på stive skuldre, nakke, gamle idrettskader og stress. Hun startet å undervise i 2001 på Yogasenteret i Stavanger.

 

”Jeg har bedre form og mer energi og overskudd enn noensinne.

Jeg er hektet på de fysiske og mentale utfordringene yogapraksisen gir meg.

 

Kroppen og pusten er alltid ærlig, og gir meg mulighet til å møte meg selv,

hver dag, på godt og vondt. Yogaen er verktøyet til mitt liv.

Og i det vil jeg være tilstede hele tiden.”

 

 

Bodil liker ellers familieting, snowboard, ski, friluft i fjell og sjø, og seiling. Har tidligere spilt håndball, og vært aktiv på Folken og Humorfestivalen sitt styre.

 

Har en sønn født 2003, en datter født 2005, og en sønn født 2009, og er gift med Torbjørn.