15 års jubileum i år

For 15 år siden startet Bodil YogaYoga helt alene, med tanke på at det skulle bli en ekstrajobb til siv-ing jobben hun hadde. Lite visste hun, eller hadde tenkt, at det skulle bli hva det har blitt. 

Slik blir de neste 15 årene også – uten viten om hvor vi går videre.

Fremtiden baserer seg på yogapraksisen. Ingen forretningsmodell. Ikke særlig moderne. Men moderne er heller ikke skikkelig yoga. Yoga er tidløst.

Nyheter for våren:

Ny time: Yoga 0
En mann spurte en gang etter en Yoga 1 time, om vi ikke hadde Yoga null. Dette syntes vi var ganske morsomt sagt. Alle kan gå på Yoga 1. Vi tilpasser. Men han hadde et poeng. Vi har hatt flere private grupper på yoga som er tilpasset dem, og en del av dem har enklere timer enn Yoga 1 timene våre. Vi har sett fantastisk gode resultater hos disse deltakerne – og de liker yogaen skikkelig godt. Derfor starter vi en time i uken som er – enklere enn nybegynnertimen vår – som vi kaller Yoga 0.
Denne timen er 60 minutter. Vi går sakte frem. Det blir mye forklaringer om hva yogaen går ut på, og hvordan og hvilke prinsipper vi jobber med. 
Dette har vi undervist en god stund allerede – så vi vet at det virker.
For dere som vil ha den laveste terskelen til å komme – kom på denne!
Vi har to Yoga 0-timer lørdag 5. januar, kl 0930 og kl 1300. 
Hver mandag kl 1715-1815 i januar blir denne timen undervist gratis. Kom og prøv! Frem til vinterferien i slutten av februar er den på ordinær timeplan. Bodil er lærer.

Ny time: Yoga 1 på Hillevågsveien tirsdager kl 1700-1815
Dette har flere etterspurt i lenger tid. Vi håper dere vil benytte dere av tilbudet! Mona underviser.

Nybegynnertilbud
Vi starter det nye året med nybegynnertilbud:. For dere som ikke har vært på yoga hos oss før. Du kan velge ett av følgende tilbud:  
2 klipp: 200 kr – varighet 1 uke
5 klipp: 300 kr – varighet 2 uker
Så-mye-du-vil 400 kr – varighet 3 uker
Klippene kan brukes på vanlige timer og minikurs. 
Fortell alle du kjenner – vi håper på mange som vil komme på yoga!

PS om du kommer på en av våre gratis timer, og er hos oss for første gang, må du være rask til å benytte deg av nybegynnertilbudet, dvs kjøpe nybegynnertilbud før gratistimen. Du er nemlig ikke nybegynner når du har deltatt på en time.

Vi vil takke dere alle for støtten i 15 år!
Hvis det ikke hadde vært for dere som kommer, hadde ikke vi kunnet tilby yoga. Da hadde ikke vi hatt jobb. Og hadde ikke vi hatt jobb, kunne ikke vi fordypet oss i Iyengar yoga utdannelsene våre. Vi er kort i løpet på en Iyengar utdannelse, men langt i norsk sammenheng. Vi fortsetter å studere – og dere får gleden med en yogaskole som er en nisje. Vi er de eneste som underviser Iyengar yoga i Rogaland.

Vi sammenligner oss ikke med noen. Vi står helt for oss selv. Og det er vi stolte av. Vi håper at dere elever ser dette tydelig. OG setter pris på vår undervisning.

Vi feiret 15 år lørdag 5. januar med gratis timer: 

0930-1030:
Prøvetime yoga – for helt nybegynnere. Kom og prøv!
I Hillevågsveien med Bodil

1045-1245:
To timer med mange lærere.
Bodil underviser, og flere lærere er med og justerer. Programmet er tenkt for dere som har gjort yoga hos oss. Selv om du nødvendigvis ikke har vært hos oss i det siste. Dette er økten som takk for alle dere som har støttet oss i alle disse årene.
I Hillevågsveien med Bodil, Kristine, Mei og Mona

1300-1400:
Prøvetime yoga – for helt nybegynnere. Kom og prøv!
I Løkkeveien med Selma

Meld dere på i vårt online booking system for å sikre deg plass. (Logg-inn-knappen øverst i høyre hjørne). Om du ikke får det til – bare kom, så satser vi på at det går bra!