Dobbeltime

Dobbeltimen er ikke på timeplanen høsten 19. Vi gir plass til å prøve nye ting!

De var 2 klipp/del av så-mye-du-vil-avtale.

Vi ønsker at du har ok basiskunnskap, og kjenner skulderstående (eller ditt alternativ til...). Timen er altså super om du har noe erfaring fra våre Yoga 2 timer.

Vi får god tid til å fordype oss i et tema, og får god tid til å roe oss ned. Pranayama (pusteøvelse) hver gang.

For våren 19 er det planlagt følgende timer:

Yoga for stress
Bakoverbøyer og/el vridninger
Generell
NB! Det kan godt være tema og datoer blir endret; følg med i løpet av sesongen!
Forklaring av de forskjellige timene:


Yoga for stress
Her jobber vi på en måte som roer ned nervesystemet. Vi bygger opp timen med å få opp sirkulasjon, så vil vi bruke god tid i mange stillinger, som har en gunstig påvirkning på nervesystemet vårt. Vi setter av ekstra lang tid til pranayama.

Bakoverbøyer og/el vridninger
Dette blir en dynamisk time, der vi fokuserer på øvelser som gir vitalitet og styrke. Vi har så god tid, at vi kan komme dypere inn i stillingene, og oppnå store resultater.

Generell
Her får vi tid til å fordype oss, om det er skuldre, rygg, hofter, ben etc. Noen ganger fokuserer vi på stående stillinger, andre på inversjoner, gjerne også kombinasjoner med bakoverbøyer, mage, vridninger osv osv. Stillinger blir dekomponert og satt sammen for å oppnå en god effekt.

Ønsker du å komme videre i din praksis, så prøver du dette! Folk som går regelmessig på denne timen får tett oppfølging av Bodil, basert på hver enkelt sine utfordringer.

Kom gjerne med ønsker eller utfordringer før timen.

Dobbeltimen virker mer enn dobbelt så bra som en enkeltime!