Glenn Ceresoli 8.-12. august

Nå har vi lagt ut kurs med Glenn Ceresoli 8.-12. august i år.

Vi planlegger å ha kurset på Hillevågsveien. Men siden det var så veldig god respons på workshopen i november i fjor, så har vi booket hotellet også i år.

Nå ser vi hvor mange som har lyst til å være med, så tar vi en vurdering på om vi flytter workshopen.

Dere som kjøper plass på workshopen nå, kjøper på betingelse at lokalene kan endres. Inkludert i det, er følgende: Om vi endrer lokalene til Clarion Energy, følger det en god ting og en litt dummere ting: Du får lunch (suppe) lørdag og søndag inkludert i nåværende booking/pris om vi flytter over til Clarion Energy. Men om vi flytter til Clarion Energy må du selv ta med utstyr. (Yogamatte, 2 vanlige blokker, 2 belter, og 4 store blokker + teppe/det du trenger for skulderstående). Utstyret kan evt leies av oss, for kr 265 for hele helgen.

Det betyr:

Hvis du kun ønsker å delta om vi er i Hillevågsveien, må du vente med å booke plass før du er sikker på at vi skal være der.

Hvis du kun ønsker å delta om vi er på Clarion Energy, må du vente med å booke plass før du er sikker på at vi skal være der.

For oss er det viktigste at vi får en bra workshop, uansett hvor det er. Og det er vi sikre på at det blir.

Det er viktig at alle som deltar har erfaring med Iyengar yoga. Vi håper virkelig at våre elever ønsker å delta! Dette er en stor berikelse ut over erfaringen du har fra våre vanlige timer. Samtidig, når du går på våre timer til vanlig, så har du et fantastisk grunnlag til å få med deg mest mulig dybde i workshopen.

Vi håper at mange vil ta del i denne workshopen!

Vi gleder oss!

Se mer info om workshopen her