Priser & betingelser

Klippekort:
20 klipp: 2295 kr
15 klipp: 1925 kr
10 klipp: 1495 kr
5 klipp: 845 kr
Klippekort gjelder for yogatimer og minikurs.
Varighet klippekort 3 mnd fra salgsdato(4 mnd over sommeren, varer ut juli). Velg et klippekort som er realistisk å bruke - det kan ikke utsettes. Klippekortene er personlige.
 
Enkelttime: 200 kr
Privattime 60 min.: 1200 kr for gruppe opp til 10 personer.
Så mye yoga du vil:
12 mnd avtale: 725 kr/mnd
6 mnd avtale: 795 kr/mnd
3 mnd avtale: 1095 kr/mnd, eller betal for 3 mnd med det samme, og spar 290 kr: 3285 kr. Nb - litt forskjellige vilkår, se lenger nede på siden.
 
Så-mye-du-vil gjelder for alle ordinære timer på timeplanen. Minikurs er inkludert i avtalen. Månedlig trekk gir 20% rabatt på interne helgekurs. NB: For avtale "3 mnd med det samme" vil det ikke være rabatt på interne helgekurs.
Det kan ikke søkes utsettelse på "så-mye-du-vil-avtale" med mindre du har minimum 2 mnd sammenhengende 100% sykemelding og ikke går på yoga i perioden. 
 
Du velger altså selv risikoen og fleksibiliteten når du velger antall klipp på klippekort eller lengde på avtale. Velg det som passer best for deg! 
 
Vi ønsker alle velkommen til oss, om du går ofte eller mer sjelden, derfor har vi alle de forskjellige alternativene. Og vi har lav adminstrasjon.
 
YogaYoga vil være åpent i skolens vinterferie og høstferie. YogaYoga har stengt de offentlige helligdagene og vi forbeholder oss til redusert timeplan til tider. 
 
Studentrabatt: 
Det gis 20% studentrabatt for fulltidsstudenter ved fremvisning av studentbevis og betalt semesteravgift på klippekort og noen interne kurs. Dette kan sendes på mail til post@yogayoga.no, eller det kan tas med første gang. Da er det fint om du har opprettet en profil på forhånd, og du kan fullføre kjøp når du kommer på time, og har blitt registrert som student av oss.
 
Alle bestillinger og transaksjoner skal skje gjennom vårt bookingsystem. Link i høyre øverste hjørne.
 
I våre lokaler selger vi cd-er, dvd-er og det du trenger av utstyr for å gjøre yoga hjemme.