• Hjem
  • Aktuelt
  • Sommertilbud: 1395 kr for så-mye-du-vil på sommerplanen!

Sommertilbud: 1395 kr for så-mye-du-vil på sommerplanen!

Sommerplanen starter mandag 11. juni, og varer til søndag 26. august.

I midten, fra 2. juli til 6. august blir det «liten sommerplan». Da er det kun en lærer som underviser – de andre har ferie.

Sommertilbud: Kan først kjøpes fra mandag 11/6: 

Gjør så mye yoga du vil, gjennom hele sommerplanen for kr 1395. Til sammenligning koster 10 klipp 1495, så ønsker du å gå mye på yoga i sommer, kan sommertilbudet lønne seg. 

Sommertilbudet kan kjøpes og brukes fra mandag 11. juni, og du kan gå på så mye yoga du vil til lørdag 25. august. Det blir 11 uker med yoga.

Sommertilbudet er bindende, og kan ikke byttes – under noen omstendigheter.

PS du kan ikke fryse klippekort som er aktive, eller andre abonnent for å heller bruke sommertilbud.

Ordinære klippekort har 4 måneders varighet i sommermånedene (kjøpt innen 31/7).

Mangler du «din» time? Yogayoga sommertilbud

Om du pleier å gå på Yoga 1, kom gjerne på Yoga 2 eller Restorative. Om du pleier å gå på Yoga 2, kom på Yoga 1 og si at du gjerne ønsker litt ekstra utfordring (gjerne også hva slags utfordring). Vi tilpasser alltid undervisningen til de som kommer på timen, og på sommerplanen underviser vi mer fleksibelt også i forhold til nivå. Mange har syntes det har vært en fin periode å fordype seg. PS er du nybegynner, kan det være lurt å holde seg til Yoga 1, slik at du får best mulig progresjon, og utbytte av timen.

På liten plan er det kun en lærer som underviser i en hel uke – da kan du benytte deg av å få mye oppfølging av den læreren. Hver uke!

Sommerworkshop med Glenn Ceresoli 8.-12. august

Vi håper mange av våre elever vil delta, det er en fantastisk erfaring!

Vi anbefaler alle våre elever som vil ta et godt steg videre å bli med på workshopen. Glenn er helt unik. Det kreves at du har gjort Iyengar yoga -og det har jo alle som går hos oss!

Se mer info om workshopen her

Merk at det blir endret plan 8.-12. august, da vi har workshop med Glenn Ceresoli. Her er ikke alle oppdateringene klare, det blir noen timer ons-tor-fre tidlig ettermiddag, og ingen timer lørdagen, da vi alle er på workshopen. Oppdatert plan kommer i booking-systemet.

Vi håper å se mange av dere på sommerplanen!