Sesongen høst 2020 startet vi med flere kurs. Mot helgen har vi klippekort-timer.

Se derfor:

YogaYoga 2.0

Kurs

Klippekort-timer:

Åpen:

Det blir et gjennomarbeidet og balansert program, der vi både tar hensyn – og gir dere nye utfordringer. Vi gir gjerne forskjellige utfordringer til og øvelser forskjellige deltakere slik at alle skal få utfordring – og hjelp på sitt nivå. Dette er Iyengar yoga! For alle nivå! Kom på denne om du er nybegynner i sommer!

Tematime

Vi fordyper oss i et tema, som varierer fra uke til uke. Følg med – temaene blir lagt ut en stund på forhånd. Lær og opplev noe nytt! Passer for alle. Vi vil gjerne ha dine ønsker – og vi forbeholder oss retten til å endre planen.

Se tematimer og minikurs her

Minikurs

Minikursene passer for alle nivå. Du kan komme som nybegynner, eller erfaren. Vi fordyper oss, du får effekten når vi deler vår kunnskap. Disse kursene har vært 2,5 timer.
Se tematimer og minikurs her

Oppdatering for våren 2021:

Vi har klippekort-timer frem til påske, så tar vi en vurdering ila vinter/vår om vi fortsetter med klippekort-timer etter dette.

Husk at klippekortet ikke er gyldig lenger enn vi har tilbud, dvs til fredag 26. mars.

Klippekort-timer lagt over til zoom inntil videre, til myndigheter tillater noe annet.

På klippekort-timene trenger du ikke annet utstyr enn du har med deg på timer: yogamatte, to blokker og et belte. I tillegg en-eller-annen stol/krakk og en vegg.

Viktig at du husker følgende:

  • Vi «lover» klippekort-timer frem til påske, dvs til fredag 26. mars. Vi er i en stor omstilling, og vi ser at klippekort-timer er utfordrende – av mange årsaker. Den gode nyheten er at kurs har blitt bra mottatt. Klippekort: Uavhengig av hva som står på siste-dato, så garanterer vi ikke klippekort-timer lenger enn til 26. mars. Vi må bare se respons og ressurser fremover. (og booking-systemet er ikke mer sofistikert mht slutt-dato).
  • Du kan melde deg på timer inntil en time før.
  • Du kan melde deg av timer inntil to timer før.
  • Du får link til zoom-time på mail.
  • Vi forbeholder oss retten til å avlyse time om det er mindre enn fire påmeldte.
  • Vi forbeholder oss retten til å endre plan etter behov vi ser.

Vi håper på forståelse for dette!