Trond Østrådt

Trond Østrådt

Deltar på Iyengar yogalærerutdannelsen på YogaYoga med Glenn Ceresoli, Senior Iyengarlærer. Han deltok på Glenn sin 2 måneders intensive i Australia 2017.

Han deltar regelmessig på kurs og workshops i regi av forskjellige seniorlærere

Interessen for yoga startet i 2004 og da som supplement til karatetrening. En nakkeoperasjon i 2011 krevde mye opptrening hvor daglige besøk på YogaYoga ble en viktig støttespiller og gav resultater og på mange måter - en livredder.

Trond er IT ingeniør og jobber som Security Manager i SKAGEN Fondene. Yoga har blitt et viktig verktøy, ikke bare for kontoristen men såvel som for å utvikle fokus, konsentrasjon, pust og ikke minst som å kunne mestre -og forstå, seg selv.

 

"Jeg har etter hvert klart å få bedre selvinnsikt og ikke minst å prioritere egen helse. Etter mange år med mye jobb, og etter hvert mange skader i kropp (og sjel) så har yoga lært meg å verdsette meg selv og ikke minst å fysisk å komme tilbake til livet. Å kunne våkne uten smerter er en frihet, og gir selvsagt et helt annet innhold i hverdagen"


"Å undervise i Yoga er en respektfull oppgave. Den gir meg mulighet til å gi noe tilbake samtidig som å utfordre meg selv til videre utvikling i yogaens mangfold."