Yoga for rygg

Maks ti deltakere pr kurs. Det gir god oppfølging og fantastisk effekt.

Kurs på tre uker, to ganger i uken, seks ganger:

Start:

5. februar: Tirsdag og torsdag på Hillevågsveien kl 1700-1815 (fullt)
5. mars: Tirsdag kl 1830-1945 og torsdag kl 1700-1815 på Hillevågsveien  (fullt)

Iyengar yoga er fantastisk i forhold til å løse de aller fleste ryggproblemer. Vi har utallige elever som har fått en bedre rygg - og derfor et bedre liv etter de har begynt med yoga hos oss. Bodil har over 20 års erfaring med yoga, og har vært sertifisert Iyengar yoga lærer i 8 år. Dette er en beskyttet tittel, som det krever flere års studier og sertifiseringer bygget på internasjonale krav.

Du kan være nybegynner, du kan være erfaren - her er et kurs som fokuserer på rygg som utgangspunkt. Alle får mye å jobbe med!

Vi bruker tid på å forklare hva som skjer og hvorfor det skjer. I tillegg lærer en hva som må endres for å få en bedre rygg. De tidligere kursene har gitt veldig gode resultater!

Om du er en av dem som vegrer deg for å begynne på timer, er dette kurset for deg!

Forskjellen mellom dette kurset og yoga 1 timer er at her er det en fast gruppe, som får tett, individuell oppfølging i tre uker. Det gjør også at vi kan gjøre mer effektive øvelser rettet til hver enkelt deltaker. Dette kan gi enda bedre resultater, og større forståelse. 

Tanken er at deltakerne fortsetter med yoga etter dette, slik at resultatene kan fortsette å komme.

Kurset går to ganger i uken i tre uker. 

Pris: 1350 kr

Yogalærer: Bodil

Kjøp kurset i vårt online bookingsystem her

Kommentarer fra tidligere deltakere: 

«Jeg skal bruke yoga til å bli mykere, sterkere, og forsøke å unngå skulderoperasjon. Konkrete endringer fra kurset er at skuldrene har kommet tilbake på plass.

Jeg synes det var spesielt bra med variasjonen over et tema. Øvelsene var gjenkjennbare for hver gang, men sjelden like, og tilpasset til hver enkelt.»

Bjørg Solheim

«Jeg føler meg mer bevegelig, ryggen er bedre, og jeg har mer energi etter kurset. Jeg har gått på yoga i over fire år, flere ganger i uken. Dette kurset hadde veldig god fokus på det sentrale – ryggen. Gode og presise instruksjoner.»

Leif Ramsnes

Se også denne fantastiske historien om virkelig store ryggplager

Se også denne oppsummeringen fra en av sesongene

«Det er utrolig kjekt med den gode responsen. Veldig kjekt for meg som synes det er spennende å jobbe med forskjellige utfordringer - ingen elever er like! Alle deltakerne ser at yoga kan gi gode resultater, og alle blir bevisste på hva som er utfordringer spesielt for dem. For meg så er det veldig lærerikt, i den videre utdannelsen min. 

Jeg har alltid vært veldig interessert i skader, gjerne fordi jeg har hatt så mange skader fra håndballspilling, sykling, ski, brett, flere svangerskap, dårlige vaner osv. Så jeg vet når elevene jobber bra!»

Bodil