Du får bedre yoga!

  1. Fast gruppe gir bedre oppfølging
  2. Du blir medlem av FB gruppe med flere ekstra program, diskusjoner etc +++
  3. Vi ønsker å filme timene via zoom, for deg som ikke kan komme*
  4. Nivået blir høyere for alle, vi kan gå grundigere til verks, og innholdet kan utvides
  5. Smittefare = veldig liten

Da mener vi at vi er rustet for alle eventualiteter som må komme til høsten, der vi i tillegg kan tilby høyere kvalitet på undervisningen enn noensinne!
*Zoom avhenger av samtykke med elever, og at det teknisk lar seg gjennomføre.

Slik virker kurs:

Du booker deg en fast dag (eller flere). Det er Yoga 1, Yoga 2 og Yoga 3 kurs. Kursene starter mandag 31. august. Varighet fra uke 36 til 51, opphold høstferie, totalt 15 ganger (noen Yoga 1-kurs er 7 uker).

NB! Kurs må bestilles fra nettleser, ikke app!
Se info om kurs her

Se spørsmål og svar om kurs her

Vi har begrensede antall plasser, som følge av korona og smittevern. Vi begynner konservativt, og legger ut 18 plasser pr kurs. Lokalene kan ta 25 personer med dagens regler. Vi vurderer å endre antall plasser (ned eller opp), om nødvendig.

I slutten av ukene blir det klippekort-timer.

Vi går inn i den mest spesielle sesongen på alle måter. Vi har gjort grep vi synes er spennende – og helt nødvendige. Vi er – som mange av dere – veldig spent hva fremtiden bringer. Vi håper dere vil være med oss videre!

Vi håper dere kommer på yoga hos oss for det er god kvalitet!

Noen kurs har allerede blitt fulle – så vi har satt opp nye. Se timeplan her:

Bli med på klippekort-timer i sommer!

Se timeplanen her. De fleste timene er på Hillevåg, og to timer vil være på zoom – slik at du kan ta med deg yogaen på ferie! Timene krever kun yogamatte, to blokker og belte – eller tilsvarende; vær kreativ!

Se våre retningslinjer her

Gratis FB gruppe: Ayurveda

Bodil er ferdig utdannet Ayurveda konsulent!. Tips og artikler om Ayurveda. Diskusjoner. På den måten kan dere få tilgang til mer informasjon – grave dypere. Dette blir bra! Det blir også kurs og mulighet for konsultasjoner til høsten. Bli med her!

Har vi stengt Løkkeveien?

Nei. Men vi ser det ikke som forsvarlig å åpne et lite lokale når vi har et større lokale. Vi ønsker å være trygge på det vi gjør, og håper at dere ønsker å komme til våre store lokaler på Hillevåg! Vi vet rett og slett ikke om vi kommer tilbake til Løkkeveien. Vi har ikke flyttet ut.

Et sitat fra en elev som passer bra nå:

«Jeg føler de siste fire årene med Iyengar yoga hos dere har forberedt meg på den situasjonen vi står i. Jeg ser muligheter og ikke bare begrensninger, og usikkerheten kan jeg bedre tåle.

I tillegg til at yogaen er bra trening for smidighet og styrke, er det de indre prosessene jeg synes er mest spennende, jeg har lært så mye om meg selv. Og et lite praktisk eksempel er at jeg har lært å bruke pusten til å sovne på minutter.»
Kristine E.

Velkommen!

Og god sommer!

Hilsen
Bodil, Kristine, Mei, Mona og Nada