Vi gjør så godt vi klarer å stille med et godt tilbud.

Pr mai underviser vi på Zoom. Du melder deg på som vanlige timer, og får link senest 15 min før timen starter. NB du må melde deg på senest en time før start!

Minner om online-pakkene dere kan kjøpe.

Vi er ikke sikre på når vi kan åpne, og vet heller ikke hvordan timeplanen vil bli fremover. Håper på forståelse for det.

Klippekort:

  • 20 klipp: 2295 kr
  • 15 klipp: 1925 kr
  • 10 klipp: 1495 kr
  • 5 klipp: 845 kr

Klippekort gjelder for yogatimer og minikurs.

Varighet klippekort 3 mnd fra salgsdato.

Velg et klippekort som er realistisk å bruke – det kan ikke utsettes. Klippekortene er personlige.

  • Enkelttime: 200 kr
  • Privattime 60 min.: 1200 kr for gruppe opp til 10 personer.

Dette er pr tiden ikke tilgjengelig:

Så mye yoga du vil:

  • 12 mnd avtale: 725 kr/mnd
  • 6 mnd avtale: 795 kr/mnd
  • 3 mnd avtale: 1095 kr/mnd, eller betal for 3 mnd med det samme, og spar 290 kr: 2995 kr. Nb – litt forskjellige vilkår, se lenger nede på siden.

Så-mye-du-vil gjelder for alle ordinære timer på timeplanen. Minikurs er inkludert i avtalen. Månedlig trekk gir 20% rabatt på interne helgekurs. NB: For avtale «3 mnd med det samme» vil det ikke være rabatt på interne helgekurs.

Det kan ikke søkes utsettelse på «så-mye-du-vil-avtale» med mindre du har minimum 2 mnd sammenhengende 100% sykemelding og ikke går på yoga i perioden.

Du velger altså selv risikoen og fleksibiliteten når du velger antall klipp på klippekort eller lengde på avtale. Velg det som passer best for deg!

Vi ønsker alle velkommen til oss, om du går ofte eller mer sjelden, derfor har vi alle de forskjellige alternativene. Og vi har lav adminstrasjon.

YogaYoga vil være åpent i skolens vinterferie og høstferie. YogaYoga har stengt de offentlige helligdagene og vi forbeholder oss rett til redusert/stengt timeplan til tider.

Studentrabatt:

Det gis 20% studentrabatt for fulltidsstudenter ved fremvisning av studentbevis og betalt semesteravgift på klippekort og noen interne kurs. Dette kan sendes på mail til post@yogayoga.no, eller det kan tas med første gang. Da er det fint om du har opprettet en profil på forhånd, og du kan fullføre kjøp når du kommer på time, og har blitt registrert som student av oss.

Alle bestillinger og transaksjoner skal skje gjennom vårt bookingsystem. Link i høyre øverste hjørne.

I våre lokaler selger vi det du trenger av utstyr for å gjøre yoga hjemme. Vi har stengt nettbutikken.