Vi svarer din e-post: post@yogayoga.no.

Vi har lite adminstrasjon for å holde kostnadene nede, så beregn litt tid på svar. Vi svarer ca en gang i uken. Ta også kontakt via fb. (akkurat nå er det enda lenger svartid- se hjemmeside og fb/instagram for oppdateringer).

Adresse:

Løkkeveien 99, på nedsiden av bygget, 4008 Stavanger
Hillevågsveien 107, 4016 Stavanger

Men, kanskje spørsmålet ditt er besvart her:

Du booker deg på timer i vårt online booking-system.
Du trenger ikke ha med noe utstyr, alt kan lånes hos oss.
Du er ikke for stiv til å gjøre yoga.
Hvis du har skader, gir du beskjed om det i forkant av timen, så følger vi deg ekstra opp, og gir deg bra tips for din skade.
Er du nybegynner, starter du med Yoga 1.

Veibeskrivelse:

Hillevågsveien 107, 2. etasje:

Fra Stavanger: Til høyre i den nye store rundkjøringen (den tidligere innkjøringen er nå avstengt med veiarbeidene). Kjør på baksiden opp Øvre Sandviksveien, første til venstre, og ned Nordlia.
Fra Mariero: Første vei til venstre etter lyskrysset på Mariero, etter Skjæringen, dvs den nye rundkjøringen.
Utkjøring: Hvis en skal fra YogaYoga mot Stavanger, kjører Nordlia-Øvre Sandvikveien, så kjører man inn i en rundkjøring.
Parkering: ca 20 parkeringsplasser på tomten, og mulighet for parkering langs Nordlia (veien).
Man kan også parkere i gården til naboeiendommen, Nordlia 8 (en hvit tomannsbolig).

Løkkeveien 99, på nedsiden av bygget:

Lokalene: Gå/kjør inn på tomten til Møbelgalleriet og Shell-stasjonen, gjerne via rundkjøringen. Gå/kjør deretter i retning konserthuset, og på enden av bygget går det en bakke ned mot gamle Stavanger. Her kommer du til en kjempestor parkeringsplass. Se opp til venstre, helt inni hjørnet av bygget – der er YogaYoga. Med EGEN inngang. Alternativt kan du gå gjennom gamle Stavanger og gå oppover Andasmauet, eller over lekeplassen.

Parkering: Om kvelden (etter kl 16) og i helgene parkerer du gratis her, du må legge en brosjyre i vinduet. På dagtid kan du parkere på utvalgte parkeringsplasser, der du registrerer bilnummeret med en gang du kommer til oss. Det er også annen parkering, eks i gatene rundt, Straen senteret eller Konserthuset.