Oss hos din bedrift?

Om dere ønsker inspirasjon og praktiske aksjoner til hvordan dere skal komme nærmere bærekraftsmål:

Yogakurs i bedriften.

Engasjer en gjeng som vil melde seg på for en periode, og vi stiller med lærer. Hver enkelt elev får individuell oppfølging på hver time. Deltakerne kan i tillegg få tilgang til privattimer, og en portefølje med yogaprogrammer, som «Absolutt nybegynner online» og «Digital yogapakke».

Vegetargjengen

Kom i gang med vegetarmat! Her får bedriften et konsept der alle skal lage en vegetarrett i uken. Rettene blir justert pr uke basert på tilbakemelding fra gjengen. Målet er at deltakerne skal integrere mer vegetarmat i sin egen hverdag på sikt. Bodil har 20 års erfaring med vegetarmat i en travel hverdag.

Kurs om livsstil

Bli inspirert av teorien bak, med kunnskap om hvorfor ikke en oppskrift gjelder for alle.

Med konkrete tips til hver enkelt.

Ayurveda er «læren om å holde seg frisk». Den sier at kun små steg skal bli tatt for å lykkes, og de må tilpasses hver enkelts motivasjon.

Bodil er utdannet Ayurvedakonsulent, og kan undervise og veilede til en bedre helse gjennom verdens eldste medisinske system som er vedtatt av WHO. Hvorfor basere seg på siste trender når en kan jobbe ut fra et omfattende og tidløst grunnlag?

Kurset kan undervises i format som passer din gruppe.

Foredrag om livsstil

Samme som kurs, i kortformat som foredrag. Du blir inspirert til å ta et steg i en lur retning – og du får med mange tips du kan bruke med det samme. Små steg i riktig retning.