Kurs

Helgekurs med Bodil 18.-20. januar

Helgekurs med Bodil 18.-20. januar

Tema på dette kurset: Bedre yoga med utstyr. Når vi har jobbet med utstyr, gir yogaen mye større effekt når en tar bort utstyret, i form av balanse, ro, styrke og stabilitet i hver stilling. På dette helgekurset vil vi fordype oss i det å bruke utstyr, på en rekker måter og i en rekke kombinasjoner.

Les mer
Baby yoga

Baby yoga

Yogaøvelsene for mor er spesielt tilpasset en kropp som har vært gravid. Fokuset ligger på kjernemuskulaturen, det vil si mage, rygg og bekken. Vi jobber med å styrke og øke fleksibiliteten i området. Vår påstand er at den yogaen vi underviser hos oss er den beste måten å trene opp bekkenet på. Babyene elsker denne timen der de blir stimulert av morens bevegelser, av baby øvelsene, og av de andre babyene. Det er flere som har gitt tilbakemelding på at Baby Yoga hjelper på vondt i magen på barn, og mange babyer sover i timevis etter en Baby Yoga økt.

Les mer
Nybegynnerkurs

Nybegynnerkurs

Fysiske øvelser som gjør deg mer bevegelig, sterkere, og gir deg bedre sirkulasjon. Lær mer om pusteøvelser, og opplev effekten av avspenningen. Dere blir introdusert til Iyengar yoga som vi underviser, og fordelene med denne yogatypen. Dette er et kjempebra kurs for å stresse ned, og få kroppen godt i gang. Passer spesielt for nybegynnere, men folk med erfaring har også likt kurset for at de får mer basisdetaljer enn på en vanlig time.

Les mer
Yoga for rygg

Yoga for rygg

Du kan være nybegynner, du kan være erfaren - her er et kurs som fokuserer på rygg som utgangspunkt. Alle får mye å jobbe med! Når ryggplager forsvinner, vil en få mindre smerter, mer energi, og masse overskudd! Vi bruker tid på å forklare hva som skjer og hvorfor det skjer. I tillegg lærer en hva som må endres for å få en bedre rygg. Om du er en av dem som vegrer deg for å begynne på timer, er dette kurset for deg!

Les mer
Ungdomsyoga 13-17 år

Ungdomsyoga 13-17 år

På disse timene lærer vi forskjellige yogaøvelser tilpasset aldersgruppen. Man lærer å kjenne kroppen sin bedre, får mer styrke, bedre balanse og konsentrasjon, og får mer energi. I tillegg er dette kurset perfekt for de som driver med annen trening, som kjenner at de er stive, har skader, voksesmerter eks. Timene er morsomme, der vi lærer nye ting hver gang, hele tiden tilpasset slik at alle kan gjøre det på sitt nivå. Alle opplever mestring.

Les mer
Glenn Ceresoli 14.-17. mars

Glenn Ceresoli 14.-17. mars

We are happy to announce a 4 day Intensive, 8 -11 November , with Senior Iyengar teacher Glenn Ceresoli. The Intensive will be held at home base, Hillevågsveien 107. You can book the whole course, with a special rate until Sept 15th.

Les mer
Costa Brava 2.-9. mai 2018

Costa Brava 2.-9. mai 2018

Fantastiske omgivelser, som appelerer til ro, eller aktivitet, hva en selv ønsker. Eden Rock er et gammelt helsehotell som ligger ved havet. En tur som passer for deg som har erfaring med Iyengar yoga! Om du ikke har Iyengar yoga erfaring: Kom deg på timer hos en Iyengar lærer, eller skaff deg Cd-ene til Bodil, og gjør dem 10-15 ganger før du reiser. Dette er et kurs som passer for mange nivå. Dette er mulig, så lenge alle har noe erfaring med Iyengar yoga.

Les mer
Jayne Orton 7.-9. juni 2019

Jayne Orton 7.-9. juni 2019

She has 40 years of Iyengar yoga practice and 35 years of Iyengar yoga teachings!She has 40 years of Iyengar yoga practice and 35 years of Iyengar yoga teachings! She has been in Stavanger several times, and we all enjoy her great teachings. She started practising Iyengar Yoga as a teenager in 1975 and has visited the Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute in Pune over 20 times to study directly with the Iyengars.

Les mer