Kurs

Glenn Ceresoli 14.-18. august

Glenn Ceresoli 14.-18. august

We are happy to announce a 5 day Intensive, 14.-18. August , with Senior Iyengar teacher Glenn Ceresoli. The Intensive will be held at home base, Hillevågsveien 107. You can book the whole course, or single sessions.

Les mer
Yoga for rygg

Yoga for rygg

Start 27/8 (morgener) og 15/10 (kvelder). To ganger i uken i tre uker

Du kan være nybegynner, du kan være erfaren - her er et kurs som fokuserer på rygg som utgangspunkt. Alle får mye å jobbe med!

Når ryggplager forsvinner, vil en få mindre smerter, mer energi, og masse overskudd!

Vi bruker tid på å forklare hva som skjer og hvorfor det skjer. I tillegg lærer en hva som må endres for å få en bedre rygg.

Om du er en av dem som vegrer deg for å begynne på timer, er dette kurset for deg!

Les mer
Baby yoga

Baby yoga

Start: tor 29/8, 31/10

Yogaøvelsene for mor er spesielt tilpasset en kropp som har vært gravid. Fokuset ligger på kjernemuskulaturen, det vil si mage, rygg og bekken.

Vi jobber med å styrke og øke fleksibiliteten i området. Vår påstand er at den yogaen vi underviser hos oss er den beste måten å trene opp bekkenet på.

Babyene elsker denne timen der de blir stimulert av morens bevegelser, av baby øvelsene, og av de andre babyene. Det er flere som har gitt tilbakemelding på at Baby Yoga hjelper på vondt i magen på barn, og mange babyer sover i timevis etter en Baby Yoga økt.

Les mer
Costa Brava 12.-19. september 2019

Costa Brava 12.-19. september 2019

Fantastiske omgivelser, som appelerer til ro, eller aktivitet, hva en selv ønsker. Passer perfekt om du har gått på Yoga 1 eller mer. Eden Rock er et gammelt helsehotell som ligger ved havet.

En tur som passer for deg som har erfaring med Iyengar yoga!

Om du ikke har Iyengar yoga erfaring: Kom deg på timer hos en Iyengar lærer, eller skaff deg Cd-ene til Bodil, og gjør dem 10-15 ganger før du reiser.

Dette er et kurs som passer for mange nivå. Dette er mulig, så lenge alle har noe erfaring med Iyengar yoga.

Les mer
Brigitta Tummon 20.-22. september