Kurs

Baby yoga

Baby yoga

Start: tor 29/8, 31/10

Yogaøvelsene for mor er spesielt tilpasset en kropp som har vært gravid. Fokuset ligger på kjernemuskulaturen, det vil si mage, rygg og bekken.

Vi jobber med å styrke og øke fleksibiliteten i området. Vår påstand er at den yogaen vi underviser hos oss er den beste måten å trene opp bekkenet på.

Babyene elsker denne timen der de blir stimulert av morens bevegelser, av baby øvelsene, og av de andre babyene. Det er flere som har gitt tilbakemelding på at Baby Yoga hjelper på vondt i magen på barn, og mange babyer sover i timevis etter en Baby Yoga økt.

Les mer
Glenn Ceresoli 14.-17. november

Glenn Ceresoli 14.-17. november

Welcome to a 5 day Intensive, 14.-17. November , with Senior Iyengar teacher Glenn Ceresoli.

The Intensive is promising to be everything we have come to experience with Glenn Ceresoli and his unique insightful explanation and understanding of practicing Iyengar Yoga.

Les mer
Yoga for rygg

Yoga for rygg

To ganger i uken i tre uker. Neste kurs: 15/10: Tir og tor kl 2000-2115.

Du kan være nybegynner, du kan være erfaren - her er et kurs som fokuserer på rygg som utgangspunkt. Alle får mye å jobbe med!

Når ryggplager forsvinner, vil en få mindre smerter, mer energi, og masse overskudd!

Vi bruker tid på å forklare hva som skjer og hvorfor det skjer. I tillegg lærer en hva som må endres for å få en bedre rygg.

Om du er en av dem som vegrer deg for å begynne på timer, er dette kurset for deg!

Les mer
Costa Brava vår og høst 2020

Costa Brava vår og høst 2020

Fantastiske omgivelser, som appelerer til ro, eller aktivitet, hva en selv ønsker. Passer perfekt om du har gått på Yoga 1 eller mer. Eden Rock er et gammelt helsehotell som ligger ved havet.

En tur som passer for deg som har erfaring med Iyengar yoga!

Om du ikke har Iyengar yoga erfaring: Kom deg på timer hos en Iyengar lærer, eller skaff deg Cd-ene til Bodil, og gjør dem 10-15 ganger før du reiser.

Dette er et kurs som passer for mange nivå. Dette er mulig, så lenge alle har noe erfaring med Iyengar yoga.

Om du vil være med i høst, må du sende mail for å sjekke om det er ledige plasser- de fylles opp fort nå.

Les mer
Helgekurs med Bodil 18.-20. oktober

Helgekurs med Bodil 18.-20. oktober

Tema på dette kurset:

Helheten og detaljene

Hvordan kan Iyengar yoga være så fokusert på små detaljer, samtidig være så rotet på filosofi? Hvordan hører dette sammen?

Iyengar yoga er karakteristisk med at det stabiliserer den som gjør yoga. Yogaen går så mye i dybden, at en både lærer å se sin egen karakter, samtidig klarer å endre mønstre og vaner som en kanskje ikke ønsker å ha med seg videre, om det er uvaner som gir plager i kroppen, eller andre tendenser en måtte ha.

Les mer
Brigitta Tummon 20.-22. september