Kurs

Costa Brava 2.-9. mai , 12.-19. september 2019

Costa Brava 2.-9. mai , 12.-19. september 2019

Fantastiske omgivelser, som appelerer til ro, eller aktivitet, hva en selv ønsker. Passer perfekt om du har gått på Yoga 1 eller mer. Eden Rock er et gammelt helsehotell som ligger ved havet.

En tur som passer for deg som har erfaring med Iyengar yoga!

Om du ikke har Iyengar yoga erfaring: Kom deg på timer hos en Iyengar lærer, eller skaff deg Cd-ene til Bodil, og gjør dem 10-15 ganger før du reiser.

Dette er et kurs som passer for mange nivå. Dette er mulig, så lenge alle har noe erfaring med Iyengar yoga.

Les mer
Jayne Orton 7.-9. juni 2019

Jayne Orton 7.-9. juni 2019

She has 40 years of Iyengar yoga practice and 35 years of Iyengar yoga teachings!

She has been in Stavanger several times, and we all enjoy her great teachings.

She started practising Iyengar Yoga as a teenager in 1975 and has visited the Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute in Pune over 20 times to study directly with the Iyengars.

Les mer
Glenn Ceresoli 14.-18. august

Glenn Ceresoli 14.-18. august

We are happy to announce a 5 day Intensive, 14.-18. August , with Senior Iyengar teacher Glenn Ceresoli. The Intensive will be held at home base, Hillevågsveien 107. You can soon book the whole course, with a special rate until June 15th.

Les mer
Yoga for rygg

Yoga for rygg

Start 5/2 (fullt) og 5/3 (fullt). To ganger i uken i tre uker

Du kan være nybegynner, du kan være erfaren - her er et kurs som fokuserer på rygg som utgangspunkt. Alle får mye å jobbe med!

Når ryggplager forsvinner, vil en få mindre smerter, mer energi, og masse overskudd!

Vi bruker tid på å forklare hva som skjer og hvorfor det skjer. I tillegg lærer en hva som må endres for å få en bedre rygg.

Om du er en av dem som vegrer deg for å begynne på timer, er dette kurset for deg!

Les mer
Påskekurs med Selma man-ons 15-17 april

Påskekurs med Selma man-ons 15-17 april

Bli med på intensivt påskekurs! Tre dager med samme gruppe og begrenset antall deltakere, gir deg mulighet til fordypning og videreutvikling i yogapraksisen din. Dette blir gøy, og du vil garantert lære mye.

Les mer
Janna Brattli 5.-6. april

Janna Brattli 5.-6. april

Janna har drevet med yoga siden 2004 og er den høyest sertifiserte iyengarlæreren i Norge, Junior Intermediate 3.

Det er tredje gangen hun kommer til YogaYoga. Du kan også kjøpe bare fredag eller lørdag.

Les mer
Baby yoga

Baby yoga

Start: tor 17/1, 21/3, og tir 12/2

Yogaøvelsene for mor er spesielt tilpasset en kropp som har vært gravid. Fokuset ligger på kjernemuskulaturen, det vil si mage, rygg og bekken.

Vi jobber med å styrke og øke fleksibiliteten i området. Vår påstand er at den yogaen vi underviser hos oss er den beste måten å trene opp bekkenet på.

Babyene elsker denne timen der de blir stimulert av morens bevegelser, av baby øvelsene, og av de andre babyene. Det er flere som har gitt tilbakemelding på at Baby Yoga hjelper på vondt i magen på barn, og mange babyer sover i timevis etter en Baby Yoga økt.

Les mer
Helgekurs med Bodil 18.-20. januar

Helgekurs med Bodil 18.-20. januar

Tema på dette kurset:

Helheten og detaljene

Hvordan kan Iyengar yoga være så fokusert på små detaljer, samtidig være så rotet på filosofi? Hvordan hører dette sammen?

Iyengar yoga er karakteristisk med at det stabiliserer den som gjør yoga. Yogaen går så mye i dybden, at en både lærer å se sin egen karakter, samtidig klarer å endre mønstre og vaner som en kanskje ikke ønsker å ha med seg videre, om det er uvaner som gir plager i kroppen, eller andre tendenser en måtte ha.

Les mer