Velkommen til oss! Her er noen tips som kan gjøre starten lettere – på en måte som passer deg.

Hva begynner jeg på?

Yoga 1 er et genialt kurs for nybegynnere, for de som har vært borte fra oss en stund, og for de aller aller fleste som har forskjellige skader og plager.

På Yoga 1 kursene vil du kjenne igjen øvelser fra gang til gang. Du vil også lære nye øvelser hver gang, og du vil garantert lære nye tilnærminger til øvelser hver gang. Ingen av våre yogatimer er like! Dette gir maks utbytte for både kropp og hode.

Yoga 1 kurs blir mye høyere nivå enn Yoga 1 klippekort timer. Fordi vi har samme gruppe.

Vi blir bedre kjent med hver enkelt, og kan dermed følge opp hver enkelt bedre – på best mulig måte. Og fordi vi følger progresjon som kurs-formatet gir mulighet for.

En kan si at Yoga 1 kurs erstatter både Yoga 1 klippekort og Rygg-kurs.

Hvor ofte bør jeg gjøre yoga?

Vi anbefaler å gjøre yoga to ganger i uken i starten.

Det er mer enn dobbelt så bra som en gang i uken. Kroppen husker mer enn hodet, og progresjonen blir raskere.

  • Når du går på Yoga 1 kurs, får du tilgang til online-pakken «Absolutt nybegynner», og du kan enkelt gjøre noe hjemme.
  • Du kan også gå på to timer i uken, eks en kursdag, og en åpen time.
  • eller gjøre noe selv hjemme.

Uansett; alt er bedre enn ingenting.

Visste du at en nybegynner i vår yoga ofte omtales som «honeymoon phase»?

Progresjonen er for de fleste formidabel uansett, alle piler går oppover – fort.

Vi elsker skader

Si fra til yogalærer om du har spesielle skader eller plager! Dette er kjempeviktig, slik at vi kan veilede hva du kan gjøre og hva du ikke kan gjøre. Noen ganger er det små ting som kan utgjøre en stor forskjell i resultatet. Vår yoga er spesiell med at det finnes ikke samme beste løsning for alle. Det er noe av det som gjøre det så spennende for oss lærere. (Men om du ikke har skader skal du også få god oppfølging og god utfordring).

Vi elsker spørsmål

Si fra til yogalærer hvis det er noe du lurer på! Vi er helt avhengig av tilbakemeldinger for å kunne følge deg opp. På den måten kan yogalærer observere din utfordring spesielt i løpet av timen. Hvis vi vet at du har problemer med et kne for eksempel, kan vi gi deg et tips i løpet av timen, som kan hjelpe akkurat for deg. Eller er det noe i filosofien du lurer på? Vi integrerer det ofte i praktiske eksempler. Det er jo akkurat det vår yoga er – filosofien satt ut i praksis.
Visste du at Iyengar yoga også blir kalt «meditation in action»?

Hvordan virker yogaen?

Det kan være at du blir ekstra trøtt – eller ekstra opplagt – etter en yogatime. Eller at humøret går opp eller ned. Det er helt normalt. Nyt det at yogaen virker! Når en blir mer erfaren, gjør en yogaøvelser i forhold til hva en ønsker – om en ønsker god søvn, å være opplagt, å være i godt humør etc.

Når går du videre?

Når Yoga 1 er greit for deg, er du klar for Yoga 2 – om du ønsker mer utfordring. For å gå på Yoga 2 kreves det som du lærer på Yoga 1: Grunnleggende kunnskap om yogaøvelsene, styrke, bevegelighet, teknikk, konsentrasjon og utholdenhet. På Yoga 2 kurs vil vi ha høyere nivå enn tidligere Yoga 2 klippekort timer, for vi følger en progresjon. Det vil også være større elementer av filosofi, og å gå i dybden. Her opplever du at hver øvelse vil virke mye dypere med den økte erfaringen. Vi blir aldri ferdig med å oppleve effekten av yoga!Vi ønsker at du skal få mest ut av yogaen i forhold til dine behov. Derfor er det viktig for oss at du kommer på den timen som er riktig for deg.

Vi håper å se deg hos oss!

Lykke til!